Companie


Bine te-am gasit! Suntem Stack si ne propunem ca prin intermediul serviciilor noastre integrate, precum si a campaniilor de distributie de pliante si materiale publicitare, sa te ajutam sa transmiti mesajele brand-ului tau rapid, eficient si convenabil, atingand publicul dorit. Cei peste 10 ani de experienta in domeniu ne-au ajutat sa livram rezultate masurabile de cea mai buna calitate, poate si pentru ca obisnuim sa studiem in detaliu fiecare cont al fiecarei firme care alege sa colaboreze cu noi, asigurandu-ne astfel de faptul ca iti vom intelege pe deplin filosofia, precum si strategiile care te reprezinta cel mai bine. De altfel, te asiguram de faptul ca vei gasi in noi, pe langa acel partener serios „de cursa lunga” pe care il cauti, si un grup de oameni deschisi, gata oricand sa te ajute si care te vor trata de fiecare data cu caldura si respectul cuvenit. Ca intr-o mare familie.

Principalul lucru pe care l-am invatat in mai bine de un deceniu de activitate (sustinuta intr-un ritm intensiv) a fost ca nu exista o „masura” universala. Acesta este motivul pentru care am reusit sa implementam un sistem eminamente profesionist, bazat pe „croirea” si personalizarea fiecarui serviciu si-a fiecarei campanii, constienti fiind de faptul ca principiile si valorile companiilor dar si a publicului lor tinta tind sa difere. Discutam de asemenea in amanunt fiecare strategie pe care ne propunem sa o abordam, cu si alaturi de tine, pentru ca, dincolo de toate, credem in transparenta si in dialog.

De-a lungul timpului ne-am marit considerabil aria de expertiza precum si serviciile pe care le oferim ca firma de distributie pliante. Acestea incluzand in momentul de fata distributia adresata si neadresata de pliante si materiale promotionale adiacente, serviciile postale, drop mailing-ul, serviciile de impartire a flyer-elor, cele de infoliere, precum si inchirierea bazelor de date proprii ori consultanta eficienta, fara a neglija insa nici serviciile conexe de print sau de transport. Aducand impreuna o intreaga arie a marketing-ului direct, ne-am asigurat de faptul ca putem sa ne transformam inteligent intr-un amplu canal de comunicare, livrand abil, catre o imensa masa de oameni, mesajul tau.

Dincolo de cifre, 8.4 milioane de adrese active, 3200 de localitati in care se poate realiza distributia si peste 500 de companii cu care colaboram, ne mandrim cu faptul ca reusim sa simplificam si sa grabim deopotriva procesul de promovare al viziunii brand-urilor pentru care lucram cu drag. Secretul succesului nostru tine de abilitatea de a intelege, in cele mai fine detalii, piata în care operam precum si filosofia ta proprie, iar partea cea mai buna e ca il impartim cu tine, cu fiecare proiect în parte. Bun venit in povestea noastra!